loading...

Muzikale leiding

Samuel Agustín Aguirre (1993) is geboren in het Colombiaanse dorp Bolívar, waar hij op jonge leeftijd zijn eerste hobo-lessen kreeg en muzikale talenten ontwikkelde. Daarna startte Samuel met zijn muzikale studie in Medellín, de hoofstad van zijn provincie. In Colombia speelde hij hobo in belangrijke harmonie - en symphonieorkesten, met name het ' Jeugd philharmonisch Orkest van Medellin' en de 'Youth symphonic band of Medellín'.
Momenteel studeert hij aan het Conservatorium Maastricht hobo bij Marc Schaeferdiek en Ralph van Daal, en HaFa-directie bij Jan Cober.
Bij Koninklijke Harmonie Sainte Cécile is hij project-dirigent van jeugdorkest Les Jeunes de Sainte Cécile.
Verder is hij hobo-docent en speelt hij hobo bij het harmonieorkest van Sainte Cécile.

lees meer >

Paul van Aubel (1979) kreeg op tienjarige leeftijd zijn eerste saxofoonlessen bij de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile in Eijsden van Jos Dobbelstein en later van Roy Hovens. Paul studeerde aan het Conservatorium te Maastricht bij Adri van Velsen. Paul remplaceerde bij orkesten als de Koninklijke Militaire Kapel en het Radio Symfonie Orkest. Bij Sainte Cécile is hij dirigent van Les Petits Jeunes en dirigent van kapel Roed is Droof. Verder is hij saxofoondocent en speelt hij tenor-saxofoon bij Sainte Cécile.
lees meer >// 20180803 - MDU Disabled - replaced with new code below // //