loading...

Gelieerde groepen
  • Da Capo 2000

Muziekensemble Da Capo 2000 is opgericht in 2000 door en voor (oud)-muzikanten van harmonieën en fanfares uit de regio Zuid-Limburg. Daarnaast staat Da Capo 2000 open voor alle overige muzikanten die op een leuke, ongedwongen manier muziek willen maken. Het orkest staat onder leiding van Ger Chappin.

Lees meer >
 

  • De Druugsjliepers

Carnavalsvereniging “De Druugsjliepers” werd in 1952 op initiatief van de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden opgericht en stelt zich ten doel het organiseren van de Carnaval in Eijsden.

Lees meer >

  • Roed is Droof 

De kapel “Roed is Droof” werd opgericht in 1955 als hofkapel van carnavalsvereniging “De Druugsjliepers”. De kapel speelt carnavalsmuziek, polka's, walsen en overige feestmuziek. Dit orkest staat onder leiding van Paul van Aubel.

Lees meer >

  • Supportersvereniging

Een belangrijke schakel in het functioneren van de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden is zonder meer de Supportersvereniging. De Koninklijke Harmonie Sainte Cécile heeft zich sinds haar oprichting kunnen verheugen over een grote supportersschare. In 1952 besloot deze supportersgroep om zich te organiseren in “verenigingsvorm” en werd de Supportersvereniging officieel opgericht.

Lees meer >
// 20180803 - MDU Disabled - replaced with new code below // //