loading...

Nieuwjaarsconcert Cultureel Centrum Eijsden
Koninklijke Harmonie Sainte Cécile ©
Locatie:  Cultureel Centrum
Datum:  12 januari 2020
Tijd:  16.00 uur
Toegang:  Gratis

Het Trommel- en Klaroenkorps o.l.v. Ad Triepels en het Harmonieorkest o.l.v. dirigent Jan Cober verzorgen het traditionele Nieuwjaarsconcert 2020 van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden.

Optimistisch, vrolijk en zwierig; zo gaat Koninklijke Harmonie Sainte Cécile het nieuwe jaar inluiden. Een spetterend concert vol muzikaal vuurwerk geeft moed om goede voornemens gestand te doen en uw medebezoekers in een heerlijk informele sfeer te ontmoeten. De muziek is zoals het hoort aan het begin van het nieuwe jaar: optimistisch, vrolijk en vooral zwierig.

Voor de pauze zal het Trommel- en Klaroenkorps o.l.v. Ad Triepels concerteren. Zij brengen een afwisselend programma ten gehore.
Na de pauze zal het Harmonieorkest o.l.v. Jan Cober het publiek aangenaam verrassen . Ook hier afwisseling alom, waarbij we dit jaar zowel nieuwjaarsklassiekers als symfonische concertwerken ten gehore brengen.
Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk.

Wij begroeten u graag tijdens deze bijzondere muziekavond waarbij er na afloop ruim de gelegenheid is om samen het glas te heffen op het begin van een sprankelend nieuw jaar!agendaoverzicht »

// 20180803 - MDU Disabled - replaced with new code below // //