loading...

Castle Fair Kasteel Eijsden
Kasteel Eijsden
Locatie :  Tuinen Kasteel Eijsden 
Datum:  18 augustus 2019
Tijd:  11.00u - 18.00u
Toegang:  € 2,00 p.p. inclusief 1 gratis consumptie

Op zondag 18 augustus 2019 wordt er op Kasteel Eijsden de jaarlijkse CASTLE FAIR georganiseerd. De prachtige tuinen van kasteel Eijsden vormen het sprookjesachtige decor voor de Castle Fair die garant staat voor een sfeervolle ambiance en allure waarin kunst, muziek en een hapje en drankje een belangrijke rol spelen. Kortom lekker struinen langs de vele standjes op het voorplein en in de tuinen van het monumentale kasteel Eijsden en genieten van een ontspannend moment voor uzelf!!

Vanaf 10.00 uur kunt u genieten van kunst in vele vormen. Een groot aantal lokale en regionale professionele kunstenaars zullen hun mooiste creaties tentoonstellen in de tuinen van kasteel Eijsden. De meeste kunstcreaties zijn uiteraard ook te koop.

Om u te laten wegdromen in een onvergetelijk moment is een speciale bier- en wijnbar geopend. Naast het normale pilsener is er voor u een rijke keuze aan Belgische Speciaalbieren beschikbaar. Tevens kunt u degusteren van speciaal geselecteerde witte, rode en rosé wijnen.
Tevens kunt u tijdens de Castle Fair genieten van culinaire hapjes.

Om het geheel een feestelijk tintje te geven zijn er verspreid over de dag bijzondere muzikanten te beluisteren.

Laat U verrassen door dit complete aanbod van kunst, muziek, een hapje en een drankje in een zeer mooie ambiance.

Parkeergelegenheid voor auto's en fietsen is in ruime mate aanwezig in de Graaf de Geloeslaan.

Voor meer informatie over deelname of bezoek aan dit evenement kunt u contact opnemen via: castlefair@saintececile.nl of kijk op www.facebook.com/CastleFairEijsden voor het laatste nieuws.


De organisatie van Castle Fair is in handen van de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden.agendaoverzicht »

// 20180803 - MDU Disabled - replaced with new code below // //