loading...

Supportersvereniging

Een belangrijke schakel in het functioneren van de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden is zonder meer de Supportersvereniging. Sainte Cécile heeft sinds haar oprichting een grote supportersschare. In 1952 besloot deze supportersgroep om zich te organiseren in “verenigingsvorm” en werd de Supportersvereniging officieel opgericht.
Deze vereniging stelt zich ten doel het moreel en financieel ondersteunen van Sainte Cécile. Daar de groei en bloei van de vereniging gepaard gaat met een alsmaar groeiende behoefte aan (financiële) middelen, is het voor de Supportersvereniging continu een uitdaging om op zoek te gaan naar mogelijkheden om deze te vergaren. In de loop der jaren is de supportersvereniging hierin bijzonder succesvol geweest en heeft Sainte Cécile hiervan de vruchten mogen plukken.

Een bekende activiteit van de supportersvereniging tijdens de afgelopen jaren is het organiseren van rommelmarkten in- en rond het Cultureel Centrum Eijsden, waarvoor vanuit de verre omgeving veel belangstelling bestaat. Meer dan 69 kramen zijn hiervoor elke keer in de zalen van het Cultureel Centrum beschikbaar. Tevens is er buiten ruimte voor kofferbak verkoop. Tijdens de Binnen- en Buitenmarkt zijn er zelfs meer dan 110 kramen gevuld met enthousiaste deelnemers die er hun waren te koop aanbieden. Eveneens zijn er altijd lekkere warme en koude hapjes en drankjes verkrijgbaar.
Tijdens elke rommelmarkt geldt: Toegang en parkeren gratis!!
  
In 2020 vinden rommelmarkten plaats in het Cultureel Centrum Eijsden op de volgende data :

  • zondag 19 januari 2020
  • zondag 16 februari 2020
  • zondag 15 maart 2020 geannuleerd ivm Corona-maatregelen
  • maandag 27 april 2020 KONINGSMARKT (in winkelcentrum Eijsden)  geannuleerd ivm Corona-maatregelen
  • zondag 24 mei 2020 Lentemarkt BINNEN- en BUITENMARKT geannuleerd ivm Corona-maatregelen
  • zondag 11 oktober 2020
  • zondag 15 november 2020

Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten te noemen, zoals het bieden van ondersteuning tijdens de Toertocht van de Amstel Goldrace.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. S. Dassen van de Supportersvereniging van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden. Bereikbaar via +31 (0)6 139 38432 of per mail via supp.stcecile@hotmail.nl
// 20180803 - MDU Disabled - replaced with new code below // //