loading...

Donateursactie 2024 – Koninklijke Harmonie Sainte Cécile kan niet zonder uw steun!!

DONATEURSACTIE:
De komende weken houdt Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden haar jaarlijkse donateursactie, en zullen wij in de regio Eijsden bij u aan de deur aankloppen met het verzoek om een financiële bijdrage.

Deze donateursbijdrage is voor onze vereniging van groot belang!
Met uw steun kunnen wij blijven doen wat u al jaren van ons gewend bent: prachtige muziek maken tijdens de Bronken en de talrijke concerten en straatoptredens in en buiten de gemeente Eijsden-Margraten.

WAAROM DONEREN?
Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden is een omvangrijke, eigentijds georganiseerde, educatieve, culturele amateur-muziekvereniging. Wij zijn deels afhankelijk van overheidssteun, maar bovenal afhankelijk van de steun en sympathie van een grote groep donateurs en begunstigers uit de regio Eijsden die jaarlijks een financiële bijdrage doen in de exploitatie van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile.

Belastingvoordeel door ANBI-status:

Koninklijke Harmonie Sainte Cécile is door de Belastingdienst aangewezen als culturele ANBI waardoor u (onder voorwaarden) uw gift fiscaal voordelig in mindering kunt brengen bij uw belastingaangifte (zowel particulieren als bedrijven!).

Doneren: contant, via QR code of via een “betaalverzoek”:
Een dezer dagen zullen een tweetal (bestuurs-) leden u in het kader van onze jaarlijkse donateursactie aan huis bezoeken voor het in ontvangst nemen van uw gewaardeerde financiële bijdrage. Naast contant geld kunt u dit jaar ook doneren via ons mobiele pin-apparaat of met uw mobiele telefoon een QR-code scannen. Betaalgemak, eenvoudig en snel!

QR-code Donateursactie - Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden

U kunt ook met de camera van uw mobiele telefoon de QR code scannen om via een “betaalverzoek” te doneren.

Direct online betaalverzoek: klik op deze link => https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=rOiT7CL
dQbGZzsCyQ9qGrw 

U bepaalt zelf het bedrag dat u geeft.

Mag Koninklijke Harmonie Sainte Cécile dit exceptionele jaar rekenen op uw gulle financiële bijdrage?

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!!!

NIET THUIS?

P.s. Bent u niet thuis of woonachtig buiten Eijsden? U kunt uw donatie ook overmaken op rekeningnummer IBAN: NL41 RABO 0115038795 BIC RABONL2U van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden o.v.v. “Donateursactie 2024".nieuwsoverzicht »