loading...

Online-Donateursactie 2021 – Koninklijke Harmonie Sainte Cécile kan niet zonder uw steun!!

Koninklijke Harmonie Sainte Cécile is uw harmonie van, in, voor en vanuit Eijsden. Wij streven ernaar om alle inwoners van de gemeente Eijsden-Margraten en de wijde regio te bereiken en te verbinden met onze prachtige muziek. Juist in deze tijd met het Corona-virus is die verbintenis zo belangrijk, maar helaas ook minder vanzelfsprekend.

ONLINE-DONATEURSACTIE i.v.m. CORONA-virus:
Voor uw gezondheid en die van onze leden kunnen we i.v.m. het Corona-virus dit jaar helaas niet op de gebruikelijke wijze bij u aan de deur aankloppen met het verzoek om een financiële bijdrage. Deze donateursbijdrage hebben wij echter heel hard nodig omdat alle opbrengsten uit concerten en optredens dit jaar zijn weggevallen.  

Wilt u graag een bijdrage geven, dan kunt u een (éénmalige) bijdrage doneren of u kunt Vriend van Sainte Cécile worden. Klik hier voor meer informatie over hoe u Vriend van Sainte Cécile kunt worden
Elke bijdrage is meer dan welkom en wordt enorm gewaardeerd! Met uw steun kunnen wij blijven doen wat u al jaren van ons gewend bent: prachtige muziek maken tijdens de Bronken en de talrijke concerten en straatoptredens in en buiten de gemeente Eijsden-Margraten. We danken u heel hartelijk hiervoor!

ONLINE-Doneren per bank, via QR code of via een “betaalverzoek”:

Wilt u Koninklijke Harmonie Sainte Cécile steunen, dan kunt u uw bijdrage overmaken naar:

IBAN: NL41 RABO 0115038795 BIC RABONL2U o.v.v. “Donateursactie 2021”.
 

QR-code Donateursactie - Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden

U kunt ook met de camera van uw mobiele telefoon de QR code scannen om via een “betaalverzoek” te doneren.

Direct online betaalverzoek: klik op deze link => https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=qsVaL5dLQIu5ht8E6ypUKw 

U bepaalt zelf het bedrag dat u geeft.

Belastingvoordeel door ANBI-status:

Koninklijke Harmonie Sainte Cécile is door de Belastingdienst aangewezen als culturele ANBI waardoor u (onder voorwaarden) uw gift fiscaal voordelig in mindering kunt brengen bij uw belastingaangifte (zowel particulieren als bedrijven!).
 

Mag Koninklijke Harmonie Sainte Cécile dit exceptionele jaar rekenen op uw gulle financiële bijdrage?nieuwsoverzicht »

// 20180803 - MDU Disabled - replaced with new code below // //