loading...

Einde van een veelzijdig muzikaal seizoen.
© Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden

Aan het einde van een veelzijdig en mooi muzikaal seizoen met diverse concerten in het Cultureel Centrum Eijsden, theater Tilburg, theater Maastricht, concours Jeugdorkest in Heel en straatoptredens van enerzijds de Bronken in Eijsden en Oost-Maarland, rondgang tijdens Koningsdag tot anderzijds The Lord Mayor’s Show te Londen is het voor Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden traditie geworden af te sluiten met maar liefst 13 optredens bij de tropische zomeravondconcerten van André Rieu op het Vrijthof te Maastricht.

Na een druk muzikaal seizoen gaan we nu de accu weer opladen om na de zomervakantie vol frisse energie te beginnen met de voorbereidingen op een nieuw seizoen.
Het eerste concert wordt het Eindexamenconcert Directie van onze hoboïst Samuel Agustín Aguirre (Conservatorium Maastricht) met het Harmonieorkest van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile in samenwerking met Harmonie Wilhelmina Wolder op zaterdag 22 september 2018 aanvang 19.30u in het Cultureel Centrum Eijsden.

Wij realiseren ons ten volste dat het functioneren onze prachtige vereniging alleen maar mogelijk is dankzij uw steun!! Onze sponsoren, donateurs, vrijwilligers, onze supportersvereniging, vrienden en  supporters, de Gemeente Eijsden-Margraten, de Jonkheden en alle inwoners van Eijsden en ver daar buiten danken wij voor deze niet-aflatende steun en hulp. Merci!!!!

♫ ☼ ♫ Wij wensen iedereen een welverdiende harmonieuze zomervakantie toe!!! ♫ ☼ ♫

Volg ons ook op Instagram: @saintececile.eijsden en www.facebook.com/saintececile.eijsdennieuwsoverzicht »

// 20180803 - MDU Disabled - replaced with new code below // //