loading...

Start je muziekopleiding bij Sainte Cécile!

Begin september start Koninklijke Harmonie Sainte Cécile weer met een nieuwe solfègeklas. Sainte Cécile beschikt over een geheel interne professionele muziekopleiding. Hou jij van het bespelen van een muziekinstrument, straatoptredens, concerten op niveau, concoursen, concertreizen en bovenal een hoop gezelligheid? Dan is Sainte Cécile iets voor jou!

Onder het motto:“Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” investeert Koninklijke Harmonie Sainte Cécile al tientallen jaren in de opleiding van haar muzikanten. De leraren zijn ervaren gediplomeerde vakdocenten met ruime praktijkervaring op didactisch en muzikaal gebied. Een leerling kan starten met de solfège-opleiding als hij of zij overgaat naar groep 5 (oudere kinderen of volwassenen zijn uiteraard ook van harte welkom!).

Muziek maken bij Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat muziek maken een zéér positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen!! Door zelf muziek te maken wordt het intelligentiequotiënt van kinderen verhoogd en vooral het abstractievermogen en het analytisch denken sterk verbeterd. Het gezamenlijk musiceren versterkt daarbij het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden.

Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden heeft veel te bieden:

  • Groot Harmonieorkest
  • Trommel- en Klaroenkorps
  • twee jeugdorkesten
  • jaarlijks muziekkamp met niet alleen aandacht voor muziek maar ook voor ontspanning
  • gediplomeerde muziekdocenten
  • concerten op aansprekende podia in binnen- en buitenland
  • verder zijn er nog tal van gelieerde groepen die opereren onder de vlag van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile.

Meld je nu aan en vul bijgaand inschrijfformulier in en mail dit naar opleiding@saintececile.nl of neem persoonlijk contact op met Uschi Waterval 06-51991430, Bart Wetzels of Elly Stevens.


Inschrijformulier muziekopleiding Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden Inschrijformulier muziekopleiding Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden (21 kb)
nieuwsoverzicht »

// 20180803 - MDU Disabled - replaced with new code below // //