loading...

Castle Fair Kasteel Eijsden
Kasteel Eijsden
Locatie :  Tuinen Kasteel Eijsden 
Datum:  18 augustus 2024
Tijd:  11.00u - 18.00u
Toegang:

€ 2,50 (kinderen t/m 12 jaar gratis)

€ 7,50 supplement bezichtiging Kasteel
€ 5,00 supplement dorpswandeling

Op zondag 18 augustus 2024 wordt er op Kasteel Eijsden de jaarlijkse CASTLE FAIR georganiseerd. De prachtige tuinen van kasteel Eijsden vormen het sprookjesachtige decor voor de Castle Fair die garant staat voor een sfeervolle ambiance en allure waarin kunst, muziek en een hapje en drankje een belangrijke rol spelen. Kortom lekker struinen langs de vele standjes op het voorplein en in de tuinen van het monumentale kasteel Eijsden en genieten van een ontspannend moment voor uzelf!!

KUNST-CULINAIR:
Vanaf 11.00 uur kunt u genieten van kunst in vele vormen. Een groot aantal lokale en regionale kunstenaars zullen hun mooiste creaties tentoonstellen in de tuinen van kasteel Eijsden. De meeste kunstcreaties zijn uiteraard ook te koop.
Om u te laten wegdromen in een onvergetelijk moment is er een speciale bier- en wijnbar geopend. Eveneens kunt u tijdens de Castle Fair genieten van culinaire Italiaanse versnaperingen en overheerlijk Italiaans ijs.

LIVE MUZIEK:
Om het geheel een feestelijk muzikaal tintje te geven zijn er verspreid over de dag bijzondere muzikanten LIVE  te beluisteren.

HISTORISCHE DORPSWANDELING EIJSDEN:
Verder kunt u tijdens Castle Fair vanaf Kasteel Eijsden een historische dorpswandeling onder begeleiding van een gids maken door het veelzijdige Eijsden en omgeving.

Parkeergelegenheid voor auto's en fietsen is in ruime mate aanwezig in de Graaf de Geloeslaan.

Voor meer informatie over deelname of bezoek aan dit evenement kunt u contact opnemen via: castlefair@saintececile.nl of kijk op www.facebook.com/CastleFairEijsden voor het laatste nieuws.


De organisatie van Castle Fair is in handen van de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden.



agendaoverzicht »